Etusivu
 
Haudutuspadat
 
Reseptit
 
Fiksua ruoanlaittoa
 
Ohjeet ja vinkit
 
Yhteistyökumppanit
 
Yhteystiedot
 
 

Minestronekeitto

Kypsymisaika:

1,5 tuntia matalalla lämmöllä

Annosta:

4 - 6

Vaikeusaste:

Ainesosat

1 rkl oliiviöljyä
1 pilkottu sipuli
1 murskattu valkosipulinkynsi
100 g pancettaa tai raidallista pekonia
2 pilkottua porkkanaa
2 pilkottua sellerinvartta

1 x 400g tölkki tomaattimurskaa
1 x 400g tölkki valutettuja cannellini-papuja
1 litra kasvislientä
1/2 suikaloitu Savoy-kaali
75 g fusillini-pastaa

Ohjeet

  • 1. Kuumenna öljy paistinpannussa ja kuullota siinä sipulia, valkosipulia ja pancettaa 5-10 minuutin ajan (Vaihtoehtoisesti voit käyttää Sauté Crock-Pot® -keittimen keraamista pataa keittolevyllä).
  • 2. Lisää porkkanat ja selleri ja paista niitä 5 minuutin ajan.
  • 3. Lisää tomaatit, pavut, kasvisliemi, kaali ja pasta ja sekoita hyvin.
  • 4. Kaada keraamiseen pataan. Laita keraamiseen pataan kansi päälle, aseta se kuumennusalustalle ja keitä hiljaisella lämmöllä 1,5 tuntia.

Tilaa haudutuspata!

3,5 litraa: 69,00€
Varastossa: 0 kpl

4,7 litraa retromalli: 149,00€
Varastossa: 0 kpl

5,7 litraa, digitaalinen: 169,00€
Varastossa: 0 kpl

Ostoskorisi on tyhjä..