Etusivu
 
Haudutuspadat
 
Reseptit
 
Fiksua ruoanlaittoa
 
Ohjeet ja vinkit
 
Yhteistyökumppanit
 
Yhteystiedot
 
 

Thaimaalaisittain tuliset broilerinsiivet seesaminsiemenillä

Kypsymisaika:

3 - 4 tuntia matalalla lämmöllä

Annosta:

4

Vaikeusaste:

Ainesosat

2 rkl kasviöljyä
20 broilerinsiipeä, jotka on leikattu kahtia nivelistä ja joiden päät on leikattu
150 ml soijakastiketta
200 g pehmeää, ruskeaa sokeria
2 rkl vihreää Thai-currytahnaa
150 g tomaattiketsuppia
1 reilu tl hienoksi pilkottua inkivääriä

75 ml kuivaa sherryä
1 rkl seesamiöljyä
8 viistoon viipaloitua kevätsipulia
1 oksa rouhittua sitruunaruohoa
1 rkl maissijauhoa
Kahden suuren limen mehua
2 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä

Ohjeet

  • 1. Kuumenna kasviöljy pinnoitetussa paistinpannussa.
  • 2. Ruskista siivet kevyesti ja lisää ne sitten keraamiseen pataan.
  • Aseta kuumennusalusta hiljaiselle lämmölle ja peitä se kannella.
  • 3. Lisää soijakastike, sokeri, currytahna, ketsuppi, inkivääri, sherry, seesamiöljy, kevätsipulit ja sitruunaruoho paistinpannuun ja kuumenna kiehumispisteeseen. Kun ne kiehuvat, lisää broileri. Peitä kannella ja keitä 3- 4 tuntia matalalla lämmöllä tai 2 - 3 tuntia korkealla lämmöllä, välillä sekoittaen. Kun broileri on kypsää, käännä kuumennusalusta kovalle lämmölle. Sekoita maissijauho pieneen vesitilkkaan kunnes se on tahnamaista ja sekoita se sitten nesteeseen. Anna saostua noin 5 minuuttia.
  • 4. Lisää seesaminsiemenet ja limen mehu ja sekoita hyvin.

Tarjoa runsaiden lautasliinojen kera.

Reseptin laatinut: Phil Vickery

Tilaa haudutuspata!

3,5 litraa: 69,00€
Varastossa: 0 kpl

4,7 litraa retromalli: 149,00€
Varastossa: 0 kpl

5,7 litraa, digitaalinen: 169,00€
Varastossa: 0 kpl

Ostoskorisi on tyhjä..