Etusivu
 
Haudutuspadat
 
Reseptit
 
Fiksua ruoanlaittoa
 
Ohjeet ja vinkit
 
Yhteistyökumppanit
 
Yhteystiedot
 
 

Riisivanukas

Kypsymisaika:

2,5 tuntia matalalla lämmöllä

Annosta:

4 - 6

Vaikeusaste:

Ainesosat

100 g lyhytjyväistä vanukasriisiä
600 ml kevytmaitoa
300 ml kuohukermaa

50 g hienosokeria
25g suolatonta voita
1/2 tl vastaraastettua muskottipähkinää

Ohjeet

  • 1. Huuhtele riisi siivilässä, valuta ja laita se keraamiseen pataan.
  • 2. Lisää maito, kuohukerma ja sokeri. Sekoita varovasti.
  • 3. Lisää voi pieninä nokareina.
  • 4. Raasta muskottipähkinää pinnalle.
  • 5. Laita keraamiseen pataan kansi päälle ja kypsytä matalalla lämmöllä 2,5 tuntia.
  • 6. Ota kansi pois ja sekoita riisiä varovasti puulusikalla.
  • 7. Laita kansi uudelleen paikalleen, kytke päälle lämpimänä pitäminen ja anna seistä 1 tunti ennen tarjoilua, jotta riisi imee kaiken ylimääräisen nesteen.
  • 8. Tarjoa raastetun muskottipähkinän ja hillon kanssa.

Tilaa haudutuspata!

3,5 litraa: 69,00€
Varastossa: 0 kpl

4,7 litraa retromalli: 149,00€
Varastossa: 0 kpl

5,7 litraa, digitaalinen: 169,00€
Varastossa: 0 kpl

Ostoskorisi on tyhjä..