Etusivu
 
Haudutuspadat
 
Reseptit
 
Fiksua ruoanlaittoa
 
Ohjeet ja vinkit
 
Yhteistyökumppanit
 
Yhteystiedot
 
 

Omenahillo

Kypsymisaika:

3 - 5 tuntia matalall lämmöllä

Annosta:

-

Vaikeusaste:

Ainesosat

2,5 - 3 kg omenoita
500 g hillosokeria
1/2 dl vettä
1/2 dl sitruunanmehua

Ohjeet

  • 1. Kuori omenat ja poista siemen kodat. Leikkaa palasiksi ja laita keraamiseen pataan.
  • 2. Kaada päälle hillosokeri ja vesi. Anna hautua 3 - 5 tuntia matalalla lämmöllä.
  • 3. Soseuta sauvasekoittimella. Lisää sitruunanmehu ja tarkista maku.
  • 4. Lisää halutessasi sokeria kuumaan hilloon.

Reseptin laatinut: Laila Uljas

Tilaa haudutuspata!

3,5 litraa: 69,00€
Varastossa: 0 kpl

4,7 litraa retromalli: 149,00€
Varastossa: 0 kpl

5,7 litraa, digitaalinen: 169,00€
Varastossa: 0 kpl

Ostoskorisi on tyhjä..