Etusivu
 
Haudutuspadat
 
Reseptit
 
Fiksua ruoanlaittoa
 
Ohjeet ja vinkit
 
Yhteistyökumppanit
 
Yhteystiedot
 
 

Riisipuuro

Kypsymisaika:

Haudutusaika 3 tuntia

Annosta:

-

Vaikeusaste:

Ainesosat

3 dl puuroriisiä
1,5 lt vettä
2 dl kermaa
suola

Ohjeet

  • 1. Laita puuroriisi ja vesi keraamiseen pataan. Anna hautua 3 tuntia matalalla lämmöllä.
  • 2. Kun vesi on imeytynyt riisiin, lisää 2 dl kermaa joukkoon. Jos haluat juoksevampaa puuroa, voit vaihtoehtoisesti lisätä 3 dl kermaa.
  • 3. Mausta suolalla ja nauti esimerkiksi hedelmä- tai marjakiisselin kera.

Reseptin laatinut: Laila Uljas

Tilaa haudutuspata!

3,5 litraa: 69,00€
Varastossa: 0 kpl

4,7 litraa retromalli: 149,00€
Varastossa: 0 kpl

5,7 litraa, digitaalinen: 169,00€
Varastossa: 0 kpl

Ostoskorisi on tyhjä..