Etusivu
 
Haudutuspadat
 
Reseptit
 
Fiksua ruoanlaittoa
 
Ohjeet ja vinkit
 
Yhteistyökumppanit
 
Yhteystiedot
 
 

Broileripata

Kypsymisaika:

8 - 10 tuntia matalalla lämmöllä

Annosta:

6

Vaikeusaste:

Ainesosat

2 viipaloitua porkkanaa
2 viipaloitua sipulia
2 sellerinvartta, 2,5cm pituisiksi leikattuina
1 kokonainen n.1.5 kg broileri
1 tl suolaa

1/2 tl jauhettua mustapippuria
1/2 kuppia vettä, kanalientä tai valkoviiniä
1/2 tl kuivattua basilikaa

Ohjeet

  • 1. Laita porkkanat, sipulit ja selleri keraamisen padan pohjalle.
  • 2. Aseta kokonainen broileri vihannesten päälle.
  • 3. Ripota päälle suolaa ja pippuria ja lisää neste. Ripota päälle basilika.
  • 4. Peitä ja anna kypsyä matalalla lämmöllä 8 - 10 tuntia (tai korkealla lämmöllä 4 - 5 tuntia, jolloin laitat 1 kupin vettä).
  • 5. Nosta broileri ja vihannekset padasta lastalla.

Tilaa haudutuspata!

3,5 litraa: 69,00€
Varastossa: 0 kpl

4,7 litraa retromalli: 149,00€
Varastossa: 0 kpl

5,7 litraa, digitaalinen: 169,00€
Varastossa: 0 kpl

Ostoskorisi on tyhjä..