Etusivu
 
Haudutuspadat
 
Reseptit
 
Fiksua ruoanlaittoa
 
Ohjeet ja vinkit
 
Yhteistyökumppanit
 
Yhteystiedot
 
 

Kyljykset tuoreen fenkolin kera

Kypsymisaika:

Haudutus 5 tuntia

Annosta:

4 - 5

Vaikeusaste:

Ainesosat

600 g porsaan talouskyljyksiä
1/2 dl sitruunanmehua
1/2 dl soijakastiketta
1/2 rkl sokeria
1 kg perunoita, pesty hyvin kuorineen

suolaa
200 g porkkanatikkuja, yhteensä
noin 4 pientä tai 3 isoa porkkanaa
100 g fenkolia

Ohjeet

  • 1. Ruskista lihat padassa noin 1 min. per puoli.
  • 2. Nosta pata takaisin kuumennusalustalle. Sekoita sitruunanmehu, soijakastike, sokeri ja suola erillisessä kupissa ja kaada lihojen päälle.
  • 3. Aseta perunat, porkkanat ja fenkoli lihojen päälle. Ripottele suolaa perunoitten, porkkanoitten ja fenkolin päälle.
  • 4. Anna hautua noin 5 tuntia miedolla lämmöllä. Nauti tuoreen salaatin kera.

Reseptin laatinut: Laila Uljas

Tilaa haudutuspata!

3,5 litraa: 69,00€
Varastossa: 0 kpl

4,7 litraa retromalli: 149,00€
Varastossa: 0 kpl

5,7 litraa, digitaalinen: 169,00€
Varastossa: 0 kpl

Ostoskorisi on tyhjä..