Etusivu
 
Haudutuspadat
 
Reseptit
 
Fiksua ruoanlaittoa
 
Ohjeet ja vinkit
 
Yhteistyökumppanit
 
Yhteystiedot
 
 

Hernekeitto

Kypsymisaika:

Haudutusaika 5 - 6 tuntia

Annosta:

4 - 6

Vaikeusaste:

Ainesosat

1 pkt (500 g) kuivia herneitä
2 - 2,5 l vettä
2 rkl voita
1 pieni palsternakka pieninä paloina
2 porkkanaa paloina
1 iso sipuli silputtuna

2 rkl valkoviinietikkaa
1/2 rkl mustapippurijauhetta
2 laakerinlehtiä
350 g palvikinkkua kuutioina
suolaa

Ohjeet

  • 1. Laita porkkana, sipuli ja palsternakka pataan. Nosta pata osa liedelle ja ruskista kasvikset voissa muutaman minuutin ajan.
  • 2. Muista käyttää ritilää padan ja lieden välissä niin ettei pata kuumene liian nopeasti. Nosta pata lämpöjalustan päälle.
  • 3. Lisää pataan kaikki muut aineet. Anna hautua matalalla lämmöllä noin 5-6 tuntia. Tarkista maku ja lisää suolaa maun mukaan. Nauti tuoreen leivän kera.

Reseptin laatinut: Laila Uljas

Tilaa haudutuspata!

3,5 litraa: 69,00€
Varastossa: 0 kpl

4,7 litraa retromalli: 149,00€
Varastossa: 0 kpl

5,7 litraa, digitaalinen: 169,00€
Varastossa: 0 kpl

Ostoskorisi on tyhjä..