Etusivu
 
Haudutuspadat
 
Reseptit
 
Fiksua ruoanlaittoa
 
Ohjeet ja vinkit
 
Yhteistyökumppanit
 
Yhteystiedot
 
 

Kermainen katkarapu-korianterikeitto

Kypsymisaika:

4 - 5 tuntia matalalla lämmöllä

Annosta:

4

Vaikeusaste:

Ainesosat

250 ml vettä
1 kanaliemikuutio
2 kuorittua, kuutioiksi pilkottua, isoa perunaa
2 karkeasti pilkottua, isoa sipulia
2 pilkottua valkosipulinkynttä
200g 1cm pituisiksi pilkottuja, ohuita, vihreitä papuja
1 x 198 g tölkki maissia

3 reilua rkl vehnäjauhoa
5 rkl kylmää vettä
300 ml maitoa
200 g pilkottuja sulatettuja pakastekatkarapuja
4 rkl pilkottua tuoretta korianteria
Suolaa ja vastajauhettua mustapippuria
Koristeluun tuoretta, hienonnettua persiljaa

Ohjeet

  • 1. Laita 250 ml vettä, liemikuutio, perunat, sipulit, valkosipuli, pavut ja maissi paistinpannuun ja kuumenna kevyesti (Vaihtoehtoisesti voit käyttää Crock-Pot® Sauté -keittimen keraamista pataa keittolevyllä).
  • 2. Sekoita jauhot ja 5 rkl vettä ohueksi tahnaksi ja lisää se paistinpannuun. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • 3. Laita ainekset keraamiseen pataan, aseta se kuumennusalustalle ja keitä matalalla lämmöllä 4 tuntia, tai korkealla lämmöllä 2 - 3 tuntia. Ota tämän jälkeen kansi pois paikaltaan, kytke lämpötila korkealle ja lisää maito, katkaravut ja korianteri ja keitä vielä 1 tunnin ajan.
  • 4. Tarjoa runsaasti hienonnettua persiljaa päälle ripoteltuna.

Reseptin laatinut: Phil Vickery

Tilaa haudutuspata!

3,5 litraa: 69,00€
Varastossa: 0 kpl

4,7 litraa retromalli: 149,00€
Varastossa: 0 kpl

5,7 litraa, digitaalinen: 169,00€
Varastossa: 0 kpl

Ostoskorisi on tyhjä..