Etusivu
 
Haudutuspadat
 
Reseptit
 
Fiksua ruoanlaittoa
 
Ohjeet ja vinkit
 
Yhteistyökumppanit
 
Yhteystiedot
 
 

Intialaista lammaskormaa

Kypsymisaika:

5 - 6 tuntia matalalla lämmöllä

Annosta:

4

Vaikeusaste:

Ainesosat

2 rkl oliiviöljyä
1 rkl jauhettua korianteria
1/2 tl tulista chilijauhetta
1 tl jauhettua kurkumaa
1 tl jauhettua kanelia
6 murskattua vihreää kardemummaa
2 hienoksi pilkottua valkosipulinkynttä
2 pilkottua, keskikokoista sipulia
1 rkl hienoksi pilkottua, tuoretta inkivääriä
700 g karkeasti kuutioitua luutonta lampaan lapaa, josta suurin osa rasvaa poistettu

125 ml kiehuvaa vettä
1 kanaliemikuutio
1/2 tl vastajauhettua mustapippuria ja suolaa
1 - 2 tl maissijauhoa, vapaaehtoinen
6 rkl kuohukermaa
2 karkeasti pilkottua tomaattia
2 rkl pilkottua, tuoretta korianteria

Ohjeet

  • 1. Esilämmitä kuumennusalusta alhaisella lämpötilalla.
  • 2. Kuumenna öljy paistinpannulla (Vaihtoehtoisesti voit käyttää Crock-Pot® Sauté -keittimen keraamista pataa keittolevyllä).

Reseptin laatinut: Phil Vickery

Tilaa haudutuspata!

3,5 litraa: 69,00€
Varastossa: 0 kpl

4,7 litraa retromalli: 149,00€
Varastossa: 0 kpl

5,7 litraa, digitaalinen: 169,00€
Varastossa: 0 kpl

Ostoskorisi on tyhjä..