Intialaista lammaskormaa

Kypsymisaika:
5 - 6 tuntia matalalla lämmölläAnnosta:
4Vaikeusaste:

Ainesosat
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl jauhettua korianteria
1/2 tl tulista chilijauhetta
1 tl jauhettua kurkumaa
1 tl jauhettua kanelia
6 murskattua vihreää kardemummaa
2 hienoksi pilkottua valkosipulinkynttä
2 pilkottua, keskikokoista sipulia
1 rkl hienoksi pilkottua, tuoretta inkivääriä
700 g karkeasti kuutioitua luutonta lampaan
lapaa, josta suurin osa rasvaa poistettu
125 ml kiehuvaa vettä
1 kanaliemikuutio
1/2 tl vastajauhettua mustapippuria
ja suolaa
1 - 2 tl maissijauhoa, vapaaehtoinen
6 rkl kuohukermaa
2 karkeasti pilkottua tomaattia
2 rkl pilkottua, tuoretta korianteria