Etusivu
 
Haudutuspadat
 
Reseptit
 
Fiksua ruoanlaittoa
 
Ohjeet ja vinkit
 
Yhteistyökumppanit
 
Yhteystiedot
 
 

Lihamurekevoileivät

Kypsymisaika:

4,5 tuntia matalalla lämmöllä

Annosta:

6

Vaikeusaste:

Ainesosat

700 g naudanjauheliha
1 sipuli, silputtuna
1 prk (200g) kermaviiliä
2 kananmunaa
1/2 ruukkua tuoretta korianteria, silputtuna

1/2 ruukkua tuoretta persiljaa, silputtuna
1/2 rkl mustapippuria
ripaus chiliä
1 dl korppujauhoja
suolaa

Ohjeet

  • 1. Suihkuta vuoka vuokaspray:llä niin vuoan puhdistus on helppoa kun aineet eivät tartu pintaan. Sekoita kaikki aineet kulhossa ja vaivaa tasaiseksi massaksi. Muotoile massa pataan sopivaksi ja nosta se pataan. Anna hautua noin 4,5 tuntia matalalla lämmöllä.
  • 2. Voileipien teko: Varaa jokaiselle ruokailijalle kaksi täysijyväsämpylää. Halkaise sämpylät ja laita 1,5 rkl majoneesia ja salaatinlehti sämpylän pohjalle. Laita paksu viipale lihamureketta salaatin päälle. Seuraavaksi laita kaksi viipaletta voimakasta juustoa ja pari tomaatinviipaletta joita olet paistanut hetken pannulla öljytilkassa. Viimeistele vielä muutamalla korianterin tai persiljan lehdellä. Nauti hyvällä ruokahalulla!

Reseptin laatinut: Laila Uljas

Tilaa haudutuspata!

3,5 litraa: 69,00€
Varastossa: 0 kpl

4,7 litraa retromalli: 149,00€
Varastossa: 0 kpl

5,7 litraa, digitaalinen: 169,00€
Varastossa: 0 kpl

Ostoskorisi on tyhjä..