Etusivu
 
Haudutuspadat
 
Reseptit
 
Fiksua ruoanlaittoa
 
Ohjeet ja vinkit
 
Yhteistyökumppanit
 
Yhteystiedot
 
 

Haudutettua lohta ja kevätvihanneksia ranskankerman ja ruohosipulin kera

Kypsymisaika:

4 - 5 tuntia matalalla lämmöllä

Annosta:

4

Vaikeusaste:

Ainesosat

2 kuorittua, 1 cm kuutioiksi leikattua, isoa porkkanaa
2 kuorittua, hienoksi pilkottua, isoa sipulia
1 kuorittu, 1cm kuutioiksi leikattu, keskikoinen (225g) bataatti
15 pientä, uutta perunaa pituussuuntaan leikattuina
100 g pakasteherneitä
100 g 2 cm pituisiksi pilkottuja ohuita vihreitä papuja

6 rkl oliiviöljyä
1 kasvisliemikuutio
4 rkl soijakastiketta
4 rkl pilkottua, tuoretta rakuunaa
300 g 2cm kuutioiksi leikattua, nahatonta lohta
200 g ranskankermaa
4 rkl pilkottua tuoretta ruohosipulia Suolaa ja vastajauhettua mustapippuria

Ohjeet

  • 1. Laita kaikki vihannekset, oliiviöljy, liemikuutio ja soijakastike paistinpannuun, mausta ja kuumenna se keittolevyllä (Vaihtoehtoisesti voit käyttää Crock-Pot® Sauté -keittimen keraamista pataa keittolevyllä). Kun ainekset on lämmitetty, kaada ne keraamiseen pataan, Aseta pata kuumennusalustalle ja laita kansi päälle. Keitä matalalla lämmöllä 4 tuntia, välillä sekoittaen, tai korkealla lämmöllä 2 - 3 tuntia.
  • 2. Lisää 4 tunnin kuluttua rakuuna, kuutioitu lohi ja sekoita hyvin, käännä lämpötila korkealle ja laita kansi paikalleen.
  • 3. Keitä vielä 30 - 40 minuuttia tai kunnes lohi on kypsää. Älä anna kypsyä liikaa.
  • 4. Nosta lopuksi keraaminen pata pois kuumennusalustalta ja sekoita joukkoon ranskankerma ja ruohosipuli.

Reseptin laatinut: Phil Vickery

Tilaa haudutuspata!

3,5 litraa: 69,00€
Varastossa: 0 kpl

4,7 litraa retromalli: 149,00€
Varastossa: 0 kpl

5,7 litraa, digitaalinen: 169,00€
Varastossa: 0 kpl

Ostoskorisi on tyhjä..