Etusivu
 
Haudutuspadat
 
Reseptit
 
Fiksua ruoanlaittoa
 
Ohjeet ja vinkit
 
Yhteistyökumppanit
 
Yhteystiedot
 
 

Kasvissosekeitto

Kypsymisaika:

4 tuntia matalalla lämmöllä

Annosta:

4 - 6

Vaikeusaste:

Ainesosat

500 g bataattia, kuorittuna ja kuutioina
1 iso sipuli, paloiteltuna
2 vartta varsiselleriä, paloiteltuna
1 punainen paprika, suikaleina
2 rkl voita
500 g jauhoisia perunoita (noin 5 - 6 perunaa), kuorittuna
1 litra vettä

2 rkl valkoista balsamikoviinietikkaa
1 kasvisliemikuutio
ripaus chiliä
suolaa ja pippuria maun mukaan
125 g voimakasta sulatejuustoa

Ohjeet

  • 1. Kuullota kasvikset muutaman minuutin padan sisäosassa liedellä. Käytä ritilää padan ja lieden välissä, näin pata ei kuumene liian nopeasti. Siirrä pata kuumennusalustalle ja lisää seuraavat aineet.
  • 2. Anna hautua 3,5 tuntia ja lisää sulatejuusto paloiteltuna. Sekoita joukkoon ja anna hautua vielä puolituntia ennen tarjoilua. Korista kermatilkalla ja tuoreilla yrteillä.

Reseptin laatinut: Laila Uljas

Tilaa haudutuspata!

3,5 litraa: 69,00€
Varastossa: 0 kpl

4,7 litraa retromalli: 149,00€
Varastossa: 0 kpl

5,7 litraa, digitaalinen: 169,00€
Varastossa: 0 kpl

Ostoskorisi on tyhjä..