Etusivu
 
Haudutuspadat
 
Reseptit
 
Fiksua ruoanlaittoa
 
Ohjeet ja vinkit
 
Yhteistyökumppanit
 
Yhteystiedot
 
 

Liha

Valitse oikean kokoinnen liha padan koon mukaan (esimerkiksi 5,7 litran padalle 2,7 kiloin liha). Leikkaa lihaa samassa suhteessa vihanneksiin. Pakastettuja lihoja käytettäessä lisää nestettä, käytä paloiksi leikattua lihaa, lisää valmistusaikaa jotta liha ehtii sulaa jotta se kypsyy riittävän mureaksi.

Leikkaa rasva pois ja pyyhi liha kunnolla jäänteiden poistamiseksi. (Jos lihassa on rasvaa, ruskista liha ja kaada rasva pois ennen lihan laittamista pataan. Lisää suola ja pippuri. Laita liha vihannesten päälle pataan.

Lihan ruskistaminen

Jotkut ihmiset pitävät helppoudesta kun heidän ei tarvitse ruskistaa lihaa ennen pataan laittamista. Voit halutessasi ruskistaa lihan pannulla ennen sen laittamista haudutuspataan. Tämä luo minkä tahansa ruoan aromeihin syvyyttä ja sulattaa rasvaa jonka voit halutessasi kaataa pois ennen hauduttamista. Esiruskistus kuitenkin tuo yhden ylimääräisen valmisteluvaiheen.

Pakastetut lihat

Pakastettuja lihoja voi kypsentää haudutuspadassa mutta valmistusaikaa voi joutua lisäämään. Varmistaaksesi lihan olevan kypsää, käytä lihalämpömittaria. Lihan tulee olla yli 75°C ollakseen kypsää.

Paistit

Paistin voi kypsentää Low-asetuksella lisäämättä vettä. Suosittelemme kuitenkin pienen vesimäärän lisäämistä, sillä nesteestä saa erityisen maukkaan kastikkeen.

Mitä rasvaisempi liha, sitä vähemmän nestettä tarvitset. Neste on tarpeen vihannesten pehmentämiseen ja kypsentämiseen.

Erikoisateriat

Erikoisateriat, kuten täytetyt kyljykset tai paistirulla, täytetyt kaalinlehdet, täytetyt paprika tai paistetut omenat voi kypsentää yhdessä tasossa, jolloin ne kypsentyvät helposti ja kattauksesta tulee houkuttelevan näköinen.

Tilaa haudutuspata!

3,5 litraa: 69,00€
Varastossa: 0 kpl

4,7 litraa retromalli: 149,00€
Varastossa: 0 kpl

5,7 litraa, digitaalinen: 169,00€
Varastossa: 0 kpl

Ostoskorisi on tyhjä..