Etusivu
 
Haudutuspadat
 
Reseptit
 
Fiksua ruoanlaittoa
 
Ohjeet ja vinkit
 
Yhteistyökumppanit
 
Yhteystiedot
 
 

Nesteet

Nesteet (lihanesteet, vesi, viini)

Nestettä ei yleensä tarvi lisätä 1- 2 desilitraa enempää koska lihan ja vihannesten nesteet säilyvät paremmin haudutettaessa kuin perinteisessä kypsennyksessä.

Ylimääräinen neste

Ylimääräistä nestettä voi vähentää ja väkevöidä paremman maun saamiseksi. Voit vähentää ylimääräistä nestettä (1) hauduttamalla hellalla (2) poistamalla lihat ja vihannekset padasta (3) sekoittamalla maissitärkkelystä, perunajauhoa, tapiokaa tai tapiokajauhetta ja laittamalla haudutuspadan High-asetukselle noin 15 minuutin ajaksi kunnes neste saostuu.

Maito, kerma ja smetana/kermaviili

Lisää valmistusvaiheen viimeisen 15 minuutin ajaksi.

Tilaa haudutuspata!

3,5 litraa: 69,00€
Varastossa: 0 kpl

4,7 litraa retromalli: 149,00€
Varastossa: 0 kpl

5,7 litraa, digitaalinen: 169,00€
Varastossa: 0 kpl

Ostoskorisi on tyhjä..