Etusivu
 
Haudutuspadat
 
Reseptit
 
Fiksua ruoanlaittoa
 
Ohjeet ja vinkit
 
Yhteistyökumppanit
 
Yhteystiedot
 
 

Tuoreet yrtit

Tuoreet yrtit on parasta lisätä valmiiseen ateriaan, ei valmistuksen aikana. Jos lisäät yrttejä kypsennysvaiheen alussa, monen yrtin aromit häviävät pitkän valmistusvaiheen aikana. Lyhyemmän valmistusajan vaativissa ruoissa, vahva, tuore yrtti kuten rosmariini tai timjami pitävät makunsa hyvin

Jauhetut ja/tai kuivatut yrtit ja mausteet

Lisää puolet kuivatuista yrteistä ja mausteista valmistusvaiheen alussa, maista ja lisää tarvittavia mausteita valmistusvaiheen loppua kohti. Käytä chili- ja valkosipulijauhetta säästeliäästi, sillä nämä voivat voimistua pitkän valmistusvaiheen aikana. Maista ruokaa valmistusvaiheen lopussa ja lisää mausteita tarvittaessa, suola ja pippuri mukaan lukien.

Happamat aineet

Tomaatit, erikka, viini ja sitruunamehu nopeuttaa kypsymisprosessia. Pitkän valmistusajan vaativissa resepteissä voi lisätä sitruunamehua viimeisen 15-30 minuutin ajaksi.

Tilaa haudutuspata!

3,5 litraa: 69,00€
Varastossa: 0 kpl

4,7 litraa retromalli: 149,00€
Varastossa: 0 kpl

5,7 litraa, digitaalinen: 169,00€
Varastossa: 0 kpl

Ostoskorisi on tyhjä..